Visit my YouTube channel here.

The Box (2009)

Ikke trykk på knappen!

Richard Kelly har aldri fått det til igjen etter den fantastiske Donnie Darko. The Box starter bra, er spennende og interessant, helt til den andre halvdelen som er skuffende og lite original. Jeg forventet en helt annen vending enn den vi fikk. Uten å røpe for mye er jeg lei av denne type løsninger. Jeg finner det rett og slett ikke skremmende, bare kjedelig i filmsammenheng.

Cameron Diaz og James Marsden gjør en grei jobb, men man kommer aldri skikkelig innpå dem. Det er spenningen og mysteriet som er i førersetet den første timen, etter det kommer det flere lattervekkende scener som hører hjemme i sjangeren science-fiction.

The Box bringer ikke noe nytt til bordet, dette har vi sett før. Nå kan det det virke som om Richard Kelly kun hadde en god ide som han kunne gjennomføre, nemlig Donnie Darko. Southland Tales og The Box byr på noen gode ideer, spesielt mysteriet, hva foregår? Men Richard Kelly klarer aldri å gjennomføre det han starter. Det kan virke som om han har så mange ideer at han selv går surr, og det ender med et middelmådig resultat.

2 thoughts on “The Box (2009)”

  1. Du veit kanskje at dette e en remake av en Twilight Zone episode kallt Button, Button fra 1986.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.