Visit my YouTube channel here.

Brooklyn’s Finest (2009)

Forvirrede politimenn.

Antoine Fuqua er en regissør jeg liker. Training Day er hans beste film, og man føler at Antoine Fuqua går tilbake til den filmen med politimenn som ikke har helt rent mel i posen. Ethan Hawke er igjen en av de sentrale karakterene i spiller. Denzel Washington hadde kanskje ikke feil likevel?

Det er en rekke gode skuespillere i Brooklyn’s Finest. Som nevnt finner vi Ethan Hawk, Wesley Snipes, Don Cheadle, Will Patton og noen skuespillere fra The Wire. Richard Gere har også en sentral rolle, men han stinker som vanlig. Mannen er og forblir en elendig skuespiller, faen, jeg hater den mannen!

De er tre historier i filmen, og det ender med at de sentrale rollefigurene møtes på en eller annen måte når filmen nærmer seg slutten. To historier er interessante, selv om vi så mange ganger tidligere har sett en politimann som er på jakt etter penger da kona er syk og venter barn. Historien der Don Cheadle er en muldvarp ligner veldig mye på historien i Infernal Affairs. Den tredje og siste historien finner vi en tafatt Richard Gere som egentlig ikke trenger å spille, han er en tam og bedriten skuespiller, på en måte kunne ikke Antoine Fuqua funnet en mer passende skuespiller. Richard Gere er kvalmende dårlig.

Selv om filmen har to historier som fungerer, byr ikke Antoine Fuqua på noe nytt. Det er ikke noe kreativitet å spore, dette er en velbrukt formel som gjør at Brooklyn’s Finest ikke imponerer. Hvorfor se to historier som funker, når man heller kan se Training Day og Infernal Affairs?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: