Visit my YouTube channel here.

The Magnificent Seven (2016)

En skurk og hans gjeng plager innbyggerne i en liten by i det ville vesten. Noen av byens innbyggere oppsøker noen revolvermenn som skal forsøke å hjelpe dem med å bli kvitt skurken og hans slemme menn.

The Magnificent Seven er en nyinnspilling av filmen med samme navn fra 1960. Den filmen er igjen basert på den japanske klassikeren, Seven Samurai.

Det er Antoine Fuqua som har regissert filmen, og i hovedrollene finner vi Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D’Onofrio, Byung-hun Lee, Manuel Garcia-Rulfo, Martin Sensmeier og Peter Sarsgaard.

The Magnificent Seven har en fin rollebesetning, men hva hjelper det når skuespillerne ikke helt kler rollene de spiller og manuset er rett og slett veldig tomt. Som film blir The Magnificent Seven for glatt, og man får ikke følelsen av at man befinner seg i det ville vesten. Karakterene er dårlig skrevet, og man bryr seg ikke om de vil dø eller overleve det store oppgjøret som finner sted mot slutten av filmen. Karakterene i filmen kan egentlig ikke bli mer kjedelige og tørre. Her mangler det også kjemi mellom skuespillerne, det virker også som om Denzel Washington spiller i en helt annen film.

Dessverre er skurken anonym og kjedelig. Hele karaktergalleriet i The Magnificent Seven består kun av stereotypiske karakterer. Det er en god grunn til at TV-serier har gått forbi filmer når det gjelder kvalitet. TV-serier har mulighet til å gi alle de sentrale karakterene mye skjermtid, det er spesielt viktig å bruke tid på skurker også. Det eneste skurken gjør i The Magnificent Seven er å skyte to personer, med det så mener The Magnificent Seven at den har vist oss hvem denne skurken er og hva han står for. For noe tull!

The Magnificent Seven er en generisk westernfilm som det ikke lukter møkk og svette av. Dette er en glattpolert film med pappfigurer, og actionscenene er middelmådige og her finner man ikke noen nye påfunn. Det er en film man ser og så er den glemt når man våkner opp neste dag.

2 thoughts on “The Magnificent Seven (2016)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: