Visit my YouTube channel here.

Maggie’s Plan (2015)

Vi følger en kvinne som faller for en mann som er gift. Men etter tre år begynner hun å skjønne at det tidligere ekteparet kanskje passer best sammen. Problemet er at hun har giftet seg med ham, og hun begynner å bli lei av ham, så hun forsøker å spleise sammen disse to igjen.

Maggie’s Plan er regissert av Rebecca Miller, og i hovedrollene finner vi Greta Gerwig, Ethan Hawke, Bill Hader og selveste Ragnar Lothbrok, Travis Fimmel.

Dette var en ekstremt kjedelig film som virkelig ikke klarte å engasjere meg i det hele tatt. Tonen er lett og lystig, men å finne så mye underholdning her kan man bare glemme.

Maggie’s Plan er en type film som kun normalt sett kvinner vil like. Filmen er skrevet og regissert av en kvinne, og man merker at det er en kvinne som står bak filmen. Det hjelper ikke å ha med flere gode skuespillere når filmen er så lite interessant med historien den forteller og karakterene man følger. Karakterene er ikke lette å like.

Det blir mange kjedelige scener med kunstig dialog, og jeg fant ikke karakterene interessante i det hele tatt. Karakterene ble for meg for karikerte og fjollete, jeg følte ikke at jeg så vanlige mennesker med vanlige problemer. Maggie’s Plan er en typisk kvinnefilm, ikke en film for mannfolk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.