Visit my YouTube channel here.

The Magnificent Butcher (1979)

Lam Sai-wing havner stadig i trøbbel. Det ender med at han blir mistenkt for et drap på en kvinne, men han har ikke gjort det. Da må alt avgjøres med noen slåsskamper.

The Magnificent Butcher byr på det vanlige i denne sjangeren. Det jeg aldri har helt likt med filmen er at det er for mange drap, og jeg setter heller ikke pris på kidnapping og voldtektsforsøk. Det passer ikke inn i denne type filmer som er mer komiske. The Magnificent Butcher forsøker å blande disse ingrediensene, og det hele blir en merkelig opplevelse og atmosfære.

Kampscenene kan man ikke klage på, de er solide. Men prikken over i-en mangler i The Magnificent Butcher. Kampscenene er fine å se på, men de slår ikke luften ut av deg. Det fokuseres mer på historien i The Magnificent Butcher.

For å være ærlig er historien for rotete, det føles ut som om Yuen Woo-ping prøver å presse flere historier inn i filmen, men han glemmer å avslutte det på en skikkelig måte. Mange av rollefigurene er jo passe tjukke i hodet, det er greit å kidnappe en kvinne uten at noen griper inn? Faren til skurken merker ikke at sønnen har kidnappet en kvinne?

The Magnificent Butcher har sine kvaliteter, men det er for lett å finne store feil med filmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.