Visit my YouTube channel here.

The Mafia, the Salesman (2007)

Så er endelig Doo Sik ferdig med sin utdannelse, men han får ikke hvile på laurbærene. Han må få seg en jobb, men når han først finner en jobb, så blir det bråk etter hvert.

The Mafia, the Salesman er den tredje filmen i My Boss, My Hero-serien. Nå er de fleste skuespillerne byttet ut, og jeg må si at jeg savnet noen typer her. Men de nye skuespillerne gjør en god jobb, for all del.

Det artige med filmen er at den nye lederen for i gjengen er det en type som ligner veldig mye på Jackie Chan. Hadde Jackie Chan hatt en bror, så måtte dette var mannen. For han er 90% lik Jackie Chan. Det er en annen fin type her også, denne personen har en mindre rolle og han bemerker seg ikke med rollefiguren han spiller, han er bare så lite pen!

Filmen holder samme klasse som de to første filmene, men har man sett en film i denne serien, så har man sett alle. Akkurat slik som Jason Bourne-filmene. Handlingsforløpet er det samme i de tre filmene, der korrupsjon leder til et stort oppgjør mellom to rivaliserende gjenger. Selv om filmen er til tider morsom, ble jeg småirritert hvor lite oppfinnsom filmen er. Jeg har sett det før så mange ganger, og det blir fort kjedelig.

Hadde denne filmen vært den første filmen i serien, så hadde jeg digget den. Men selv om den har sine øyeblikk, er det samme ulla om igjen. Den er bedre enn den andre filmen i serien, for den ble litt for daff.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: