Visit my YouTube channel here.

Wheels on Meals (1984)

wheels-on-meals

Jackie og David må hjelpe Sylvia som er millionarving. Men en annen mann er også på jakt etter arven, og gjør alt for å stoppe Sylvia.

Wheels on Meals var en av mine favorittfilmer med Jackie Chan når jeg var yngre. Så jeg hadde store forventninger når jeg skulle ha et gjensyn etter mange år. Men her var det mange mangler dessverre. For det første irriterer det meg at Thomas og David i det hele tatt vil hjelpe den umoralske kvinnen Sylvia. Dette er ikke den type menneske Jackie Chan ville ha hjulpet, og jeg blir sittende å håpe på at gangsterne får tak i denne kvalme kvinnen og grisebanker henne.

Det er veldig lite action i filmen, og det som er kommer på slutten. Men da blir det ihvertfall en skikkelig kamp mellom Jackie Chan og Benny Urquidez. Disse to har også hatt en skikkelig sluttkamp i en av mine favorittfilmer, Dragons Forever. Kampen mellom dem i Wheels on Meals er nesten like bra, men mangler litt av energien man fant i Dragons Forever.

Humoren er for sær og fungerer ikke denne gangen. Wheels on Meals har mye til felles med Lucky Stars-serien som Jackie Chan, Yuen Biao og Sammo Hung var med i. Den serien har aldri helt fungert for meg, og dessverre havner Wheels on Meals i den samme kategorien.

6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.