Visit my YouTube channel here.

Twin Dragons (1992)

To brødre møtes igjen. Den ene sparker ræv, den andre gjemmer seg.

Twin Dragons er ikke for alle, selv om Jackie Chan har hovedrollen. Humoren er typisk kinesisk, og det er mange kjente ansikter fra underholdningsindustrien i Hong Kong her. Jackie Chan spiller veldig bra. Han spiller to forskjellige roller. Den ene broren er en dirigent, den andre er en bilmekaniker som hele tiden havner i trøbbel grunnet sin bestevenn, Tarzan. Legg merke til navnene til rollefigurene, Die-Hard og Tarzan. Det burde si litt om handlingen og galskapen i Twin Dragons.

Jackie Chan er god i to forskjellige roller. Humoren er som sagt typisk kinesisk, den er heldigvis ikke ødeleggende for filmen, den er sjarmerende og idiotisk. Du vil ikke le av humoren, du vil kun trekke på smilebåndet. Slåsskamper og actionscener med båt og kjøretøy får vi også, de holder høy klasse. Jeg elsker den siste lange slåsskampen på bilfabrikken. Det er så mye idioti og galskap her, samtidig er det svært morsomt å se Jackie Chan leke seg med skurkene.

Twin Dragons er en idiotisk, men svært underholdende film. Den sprudler av livsglede, det er nesten umulig å ikke bli sjarmert av denne tullefilmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: