Visit my YouTube channel here.

The Accidental Spy (2001)

Buck Yuen har alltid ønsket å være en spion, og nå blir hans ønske blir oppfylt.

The Accidental Spy føles ikke ut som en Jackie Chan-film i det hele tatt. Her spiller Jackie Chan en spion som må reise til Tyrkia for å finne Anhtrax 2. All sjarmen som pleier å være i en Jackie Chan-film er borte, og det Jackie Chan trenger her er noen sentrale rollefigurer rundt seg og ikke minst en skikkelig hovedskurk som kan slåss. Ingen av delen er her, og det er ikke ofte jeg ser en Jackie Chan-film der han ikke møter en eller to gode kampsportutøvere. Filmen blir bare rotete, og til tider er den ganske mørk. Hvor ble det av all gleden og galskapen?

The Accidental Spy er rett og slett en kjedelig Jackie Chan-film, og det er noe jeg ikke ofte sier for å si det sånn. Stunts er det her, men de holder ikke den vanlige standarden Jackie Chan er kjent for i Hong Kong produserte filmer. Hvorfor Jackie Chan valgte å medvirke i denne filmen skjønner jeg ikke.

Se heller Armour of God-filmene hvis du skal se noe lignende. De er i det minste gode filmer og viser Jackie Chan fra sin best side. Det gjør ikke denne filmen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: