Visit my YouTube channel here.

Angry Ranger (1991)

angry-ranger

En mann blir løslatt fra fengsel, men det tar ikke lang tid før han igjen havner i trøbbel med noen gjenger. Han blir forelsket i en kvinne som er kona til en farlig gjengleder. Han har også problemer med en annen gjeng som er ute etter hevn.

Angry Ranger er en energisk og vill Hong Kong-film. Karakterene i Angry Ranger er karakterer du finner i tegnefilmer.

Det blir mye slåssing, gærne karakterer og jeg elsket hovedskurken. Hans kone er utro, og hun fortjener det hun får fra ham. Hun er bare en jævla hore! Hun trenger litt ris på rumpa og noen harde knyttnever i ansiktet. Ta den, din hore av en horekvinne!

Helten i filmen er en dum mann. Alle karakterene er dumme, men det er også mye av sjarmen man finner i denne type filmer. Actionkoreografien er ikke vakker, men det driter man i for energien er helt vill under kampscenene.

Angry Ranger er en fin, liten film som har en kort spilletid som passer perfekt. Glem alle normale regler man normalt sett finner i konvensjonelle actionfilmer når du setter deg ned for å se Angry Ranger, for i dette universet finnes det ingen regler. Du bryr deg ikke om karakterene, faktisk heiet jeg på hovedskurken. Jeg elsket hver eneste scene når han banker opp sin kone, for hun fortjener det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.