Visit my YouTube channel here.

Aberdeen (2014)

aberdeen

Vi følger en større familie som alle sliter med sitt.

Det er Ho-Cheung Pang som har regissert Aberdeen. Han er og har vært en av de beste og mest spennende regissørene fra Hong Kong de siste årene.

Med Aberdeen har han laget en ganske enkel film. Man følger forskjellige karakterer i en større familie. Noen er utro, og en kvinne skjønner ikke hvorfor moren hatet henne. Så har vi ekteparet som synes at ungen deres er stygg. Ingen i familien er perfekte, og noen er ikke på talefot.

Selv om ikke Aberdeen har den største dybden, så er det interessant å følge med de fleste karakterene og hvordan de takler hverdagens utfordringer. Spilletiden er ikke så lang, så svakhetene manuset har klarte jeg å overse litt.

Men jeg likte ikke helt historien om ekteparet som synes at deres egen unge er stygg. Det blir rett og slett kvalmende, og selvsagt så spiller kjekkasen Louise Koo faren, mens moren er modell. Her snakket vi om overfladiske foreldre som aldri burde hatt en unge. Men nå skal det sies at det er sikkert flere foreldre som tenker det samme, at ungen de har fått ikke er særlig pen og at plastikkirurgi ikke er et onde.

Aberdeen er ikke den beste filmen regissert av Ho-Cheung Pang, men den klarte i det minste å holde interessen min oppe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.