Visit my YouTube channel here.

The Skeleton Twins (2014)

the skeleton twins

Fucking people.

Bilde: 2.40:1
Lyd: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1
Undertekst: Norsk

Vi følger to søsken som ikke har snakket med hverandre på mange år. Men når broen forsøker å ta sitt eget liv, forsøker de å lappe sammen forholdet de en gang hadde. Men det er ikke lett når de sliter med psyken.

The Skeleton Twins er regissert av Craig Johnson (True Adolescents), og i hovedrollene finner vi Bill Hader og Kristen Wiig. Filmen har fått gode kritikker, så jeg så frem til å se denne filmen.

The Skeleton Twins er en interessant film med to personer som sliter med psyken og seg selv. Broren er homofil, han har problemer med å holde på personene han blir glad i. Søsteren er gift, og mannen hennes ønsker barn, noe hun ikke ønsker. Hun er stadig utro, og hun sliter med samvittigheten på grunn av av at hennes ektemann er en aller tiders fyr.

Filmer som dette er alltid interessante hvis man finner skuespillere som gjør jobben sin. Og det gjør absolutt Bill Hader og Kristen Wiig. De får frem frustrasjonen, de innestengte følelsene og kaoset som de selv skaper. I enkelte øyeblikk hater man disse karakterene, mens i neste øyeblikk synes man synd på dem på grunn av at de roter det så mye til. De er ikke direkte dårlige mennesker, men når man ser sekvensen med deres mor, så skjønner man hvorfor de er litt ute å kjøre når gjelder å holde et stabilt forhold med en annen person. For moren er helt borte, hun har mentaliteten til en sliten hippie, noe som jeg må si skuffet meg. Jeg er lei av slike enkle karakterer som dette.

Er du ute etter en intim og litt depressiv film med to fine rolletolkninger, er absolutt The Skeleton Twins verdt å se da den i det minste føles litt ekte ut, selv om den tar litt hardt i slik at vi seere kan skimte et lys i mørket.

Bilde: 7/10 Lyd: 8/10 Ekstramateriell: 5/10

Bildet er veldig kornete, mykt og fargene er mattet ned, noe som er et artistisk valg.

Dialogen er klar og tydelig. Det er lite aktivitet i sidehøyttalerne

Ekstramateriell:
Two Audio Commentaries
To Whom It May Concern: Making The Skeleton Twins (15 minutter)
Sweet Moves (2 minutter)
Gag Reel (4 minutter)
Outtakes (5 minutter)
Deleted Scenes (16 minutter)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.