Visit my YouTube channel here.

Storm Warriors (2009)

En ond mann.

Den første filmen var helt ok, det samme kan ikke sies om oppfølgeren som er regissert av Pang-brødrene. Pang-brødrene kan snart legge opp. De har utviklet seg i en positiv retning når det gjelder den visuelle stilen, men en historie kan de ikke lenger fortelle. Storm Warriors har ikke mye til historie, dette er noe av det dårligste jeg har sett på år og dager. Storm Warriors har egentlig ikke en historie, den er så enkel og latterlig at jeg nesten ikke trodde mine egne øyne.

Glem historien, for dette er en oppvisning i spesialeffekter og ikke minst filmmusikk. Ørene får aldri hvile, filmmusikken er dramatisk og god, den visuelle stilen elsker jeg. Men når Storm Warriors bare byr på kampscener etter kampscener i rundt 105 minutter, da ble jeg lei. Det er kun actionscene etter actionscene, jeg elsker action, men da må rollefigurene interessere meg og skuespillerne må gi noe av seg selv. Det gjør ingen i Storm Warriors. Her er det mange popstjerner og en Simon Yam som er malplassert. Han ser ut som en idiot i sin lille super-rustning. Jeg skjønner ikke hva Nicholas Tse gjør her, han er jo nesten ikke med i filmen, og det lille han gjør og sier kunne hvem som helst ha gjort.

Storm Warriors er en oppvisning i spesialeffekter. En historie eksisterer ikke, og det kan virke som om det planlegges å lage en tredje film i denne serien med tanke på slutten som er åpen og ganske så elendig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.