Visit my YouTube channel here.

Ponyo on the Cliff by the Sea (2008)

Ponyo loves Sosuke! I will be a human, too!

Dette var min første Studio Ghibli-film, jeg vet ikke hvorfor jeg ikke har sett disse filmene før nå. Etter Ponyo on the Cliff by the Sea bestemte jeg for å se resten av filmene, for Ponyo on the Cliff by the Sea var jo en herlig film som sjarmerte meg i senk med fargerik animasjon og herlige rollefigurer.

Historien er ikke en standard historie som man finner i en animasjonsfilm fra Hollywood, dette er jo reneste syretripp av en reise. Dette er en vakker historie med kanskje noen skumle scener for de aller minste. Karen fra havet skremte til og med undertegnede, han var ikke akkurat en vakker mann.

Asias svar på Pixar skuffet ikke, nå venter resten av filmene. Dette var så originalt og nytt at jeg nesten ikke kan vente!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.