Visit my YouTube channel here.

10,000 BC (2008)

You must become a hunter.

Det er ikke ofte man får den ære av å se to makkverk på samme dag, men når først helvetes porter åpner seg, tar det tid før den lukkes igjen. Først starter jeg med nyinnspillingen av Shutter, deretter satt jeg på 10,000 BC. Jeg trodde ikke filmen skulle være så dårlig som folk skulle ha det til. Roland Emmerich er jo regissør, men det hjalp lite, for 10,000 BC er en skikkelig drittfilm.

10,000 BC er er makkverk, det kan ingen si imot. Elendig historie, irriterende og dumme rollefigurer, dårlige skuespillere og skurker med store neser. Hendelser er så ufattelig kjedelige, og effektene er til å grine av. Kan det bli verre?

Noen ganger gidder jeg ikke å skrive så mye om filmer som ga meg svært lite. Jeg ble bare oppgitt over at en film som 10,000 BC i det hele tatt ble satt opp på kinoer og at noen i det hele tatt ville spytte penger inn i dette prosjektet som var dødfødt fra starten av. Tenk å gi Roland Emmerich 600 millioner norske kroner for å lage 10,000 BC!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.