Visit my YouTube channel here.

Independence Day: Resurgence (2016)

Jorden får besøk av en ny gruppe med utenomjordiske skapninger som selvfølgelig er ute etter å ødelegge jorden.

Independence Day: Resurgence er nok et eksempel på en oppfølger man ikke trengte med tanke på det slappe manuset. Jeg vil si at som en actionfilm er det ikke så mye galt med Independence Day: Resurgence, men det er jo ikke noe innhold her og karakterene kan ikke bli svakere.

Noen av karakterene og skuespillerne fra den første filmen er tilbake, uten at det gjorde meg særlig gladere. De nye karakterene er tomme og blottet for personlighet, og med tanke på at jorden er i stor fare så burde man i det minste skape noen karakterer man kan like og bry seg om.

Når en talentløs og flat skuespiller som Liam Hemsworth får en ledende rolle, da ringer alarmklokken for harde livet. For en død skuespiller dette er! Og Jessie T. Usher som spiller sønnen til karakteren som Will Smith spilte i den første filmen, kan egentlig bare dra til helvete og bli der sammen med Liam Hemsworth. Fyren har null utstråling, ikke er han en kjekkas heller, så man tror ikke på at dette er sønnen til den karismatiske karakteren som Will Smith spilte.

Sammenligner man Independence Day: Resurgence med den første filmen så gidder ikke Independence Day: Resurgence å bruke litt tid på karakterene. Det blir fokus på action og atter action. I starten føles dette ut som en vanlig katastrofefilm signert Roland Emmerich. Mot slutten føles det ut som om man ser en actionvennlig Alien-film med den store dronningen.

Dette er en film som ble laget, og den vil bli like fort glemt. La oss nå håpe at det ikke blir noe av den tredje filmen, for dette beviser at vi ikke trenger en tredje film i det hele tatt. Dette er ikke noe annet enn en tom film som kun fokuserer på dataeffekter, i det minste er dataeffektene svært gode.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.