Visit my YouTube channel here.

Zu: Warriors from the Magic Mountain (1983)

zu-warriors-from-the-magic-mountain

Gode og onde krefter kjemper en hard kamp i et magisk fjell, og midt i mellom dem finner vi noen vanlige mennesker som forsøker å stoppe de onde kreftene fra å vinne.

Zu: Warriors from the Magic Mountain er regissert av Tsui Hark, og i hovedrollene finner vi skuespillere som Yuen Biao, Brigitte Lin, Sammo Hung, Adam Cheng og Damian Lau . Det Zu: Warriors from the Magic Mountain er mest kjent for er bruken av dataeffekter. Hvis jeg husker riktig var dette en av de første filmene fra Hong Kong som brukte så ekstremt mye dataeffekter i en spillefilm.

Zu: Warriors from the Magic Mountain er en film med mye energi, kreativitet og galskap. Klokken står aldri stille, filmen holder et veldig høyt tempo fra start til slutt.

Det er vanskelig å forstå helt hva som foregår når det gjelder historien. Vi møter en god del karakterer som har sine spesielle krefter, men det er vanskelig å forstå deres rolle i filmen og hvor de kom fra. Dette blir underveis filmens store svakhet.

Zu: Warriors from the Magic Mountain er en underholdende film som har mye sjarm og galskap. Men det blir for mye kaos som ødelegger mye av filmopplevelsen, for hva er det som egentlig foregår?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.