Visit my YouTube channel here.

Hostel: Part III (2011)

Torturen fortsetter i syndenes by.

Merkelig nok er Hostel: Part III en god del bedre enn Hostel: Part II. De to første filmene hadde samme problemet, den meget trege oppbyggingen. I Hostel: Part III går det radigere unna med litt pirring og usikkerhet når vennegjengen er ute på guttetur.

Volden er av blandet kvalitet. Jeg ønsket å se mer nyskapende metoder når ofrene ble torturert og drept, men det fikk vi se lite av her. Scenene varer heller ikke lenge nok, jeg er pervers og hater når det klippes for tidlig. Fremdeles synes jeg den første filmen er klart best når det gjelder å skape atmosfære og intense situasjoner, selv om den ikke er like grafisk etter det jeg kan huske.

Hostel: Part III er en stor opptur etter den meget skuffende Hostel II. Filmen flyter bedre, og retter opp en god del feil fra de to første filmene. Den er ikke like treg, og den er på nivå med den første filmen, men så rakner den litt i sømmene det siste kvarteret med en skuffende og latterlig slutt. Overraskende nok er skuespillerne middelmådige, de irriterer ikke selv med den bedritne dialogen.

Hostel: Part III viser at oppfølgere som går rett DVD kan faktisk være bedre enn filmer som er rettet mot et større publikum, nemlig kinopublikumet. Denne filmen er betraktelig bedre enn Hostel: Part II.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers like this: