Sons of Anarchy: Season 1 (2008)

sons of anarchy season 1

Vi følger en kriminell MC-gjeng som også forsøker å leve vanlige liv. Myndighetene er selvsagt ute etter å arrestere dem så fort de får sjansen, samtidig er ikke alt idyll når man er medlem av en kriminell MC-gjeng. Harde menn betyr harde spilleregler.

Sons of Anarchy er en serie jeg har gledet meg lenge til å se. Jeg har kun hørt positive ting, og jeg elsker tøffe, skjeggete og skitne menn når jeg ser filmer eller serier. Nå snakker jeg ikke om meksikanere, jeg snakker om kriminelle MC-gjenger som driter i loven og gjør hva de vil med det forbehold om å ikke bli arrestert eller oppdaget når de bedriver sine kriminelle aktiviteter.

Det man forventer av serie som Sons of Anarchy, det leverer Sons of Anarchy. Det mest imponerende her er alle de gode skuespillerne som er samlet, og at skuespillerne kler rollene de spiller.

Jeg vet ikke helt om Charlie Hunnam passer til rollen han spiller. Han blir litt for blond og pen, samtidig går han på en merkelig måte, man kunne nesten tro at han har blitt rævpult bakfra av Ron Perlman.

Den jeg ble mest imponert over var Katey Sagal, du vet kona til selveste Al Bundy. Hun er helt perfekt i denne rollen som en hard og ganske kald kvinne som kun er ute etter å beskytte sønnen sin, samtidig forsøker hun å gjøre ham hardere som person. Og det er alltid gledelig å se en skuespiller som Kim Coates i en rolle som dette. Her snakker vi om en mann som er født til å spille i en rolle og serie som Sons of Anarchy.

Den første sesongen bruker tid på introdusere de sentrale karakterene. Man blir mest kjent med Jackson Teller, hans mor og hans tidligere kjæreste. Man finner kanskje ikke så mye dybde her når det gjelder historien. Enkelte karakterer som den tidligere kjæresten til legen og den gale kvinnelige etterforskeren, hører ikke helt hjemme en serie som dette. Jeg har aldri likt eller tatt kvinner med baller på alvor.

Det mest interessante her er det som foregår mellom medlemmene i SAMCRO. De er tøffe mot andre, samtidig klarer de heller ikke helt å stole på hverandre når myndighetene hele tiden er ute etter å ta dem. Det er da nerven skapes, og den første sesongen har noen intense øyeblikk som man forventer av en serie som dette.

Den første sesongen er ganske god og spennende. Noen av karakterene blir litt for karikerte, så det blir spennende å se om den andre sesongen kanskje vil introdusere en mer interessant skurk kan man si, selv om personen jobber for myndighetene. For det er ikke uvanlig at de snille blir sett som fienden når man følger den andre siden og man knytter bånd til utvalgte karakterer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.