Visit my YouTube channel here.

Mad Men: Season 6 (2013)

mad men season 6

Donald Draper får skjelven.

Nå er det heldigvis bare en sesong igjen av Mad Men. Den sjette sesongen holder dessverre ikke så særlig høy kvalitet. Det blir mye av det samme, utroskap, sjalusi og konkurranse på jobben. Det er først og fremst når handlingen finner sted på jobben at Mad Men er på det mest interessante, utenfor kontorlokalene går Mad Men i samme fotspor sesong etter sesong.

Jeg har fått inntrykk av at Mad Men er en serie som folk snart har glemt. Den var veldig populær i de første sesongene, muligens folk har fått øynene opp for at det skjer svært lite og at serien stadig repetere seg selv og at Donald Draper er en ganske kjedelig mann, den jævla alkisen. Samtidig klarer jeg ikke kona til Donald Draper, hver gang hun snakker ser det ut og høres ut som om hun er i ferd med å svelge de store hestetennene sine. Hun er fin å se på, helt til hun viser tennene sine.

Karakterene utvikler seg ikke mye, samme gamle leksa igjen og igjen, samtidig begynner noen av dem å bli svært tomme. Hvem var de igjen? Det sier det meste om en serie som ikke lenger klarer å videreutvikle karakterene sine lenger.

Det tok meg bare ca. fire uker å se 13 episoder. Jeg er svært glad for at det kun gjenstår en sesong igjen før hele serien er ferdig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.