Visit my YouTube channel here.

Mad Men: Season 2 (2008)

Donald Draper, en forvirret mann.

De 10 første episodene i den andre sesongen er like kjedelige og tomme som i den første sesongen. For første gang får Mad Med litt puls i de siste episodene med Cuba-krisen og britiske oppkjøpere. Men serien er så død og ganske dårlig skrevet. Dette er ikke en smart TV-serie, den bare utgir seg for å være det. Fremdeles er serien høy på seg selv og tror den er så menneskelig og gjenkjennelig med sin karakterstudie av vanlige mennesker som lærer seg selv å kjenne når de trenger det som mest. Hadde bare nå rollefigurene vært mer interessante og mer sympatiske.

Herregud, se til helvete å få litt nerve inn i serien, for rollefigurene er å uinteressante og det er så mange dårlige skuespillere som ødelegger. Mange synes January Jones er pen, heldigvis er det mange som klarer å lese mellom linjene. Personligheten og null utstråling gjør January Jones til en zombiekvinne sendt fra helvete som ikke er attraktiv i det hele tatt. Det lukter hurpe lang vei av denne drittkjerringa, det kan flere skrive under på. Hver eneste scene med January Jones dreper serien totalt, jeg har sjelden opplevd at en skuespiller kan gjøre så mye skade som January Jones gjør i løpet av noen få minutter. Hun er som is, hun er uten følelser og hennes personlighet er så kjedelig at selv Orlando Bloom fremstår som Muhammad Ali sammenlignet med denne zombien av et kvinnfolk.

Nok en sesong som går på tomgang. Jeg lever fremdeles, men etter endt episode føler jeg som om jeg dreper litt av sjelen min. Mad Men har så lite å tilby som serie. Rollefigurene er irriterende og karikaturer, serien mangler sjel, det er derfor January Jones er med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: