Visit my YouTube channel here.

Mad Men: Season 1 (2007)

Enkle menn og enkle kvinner.

Mad Men må jeg si er kanskje den mest oppskrytte TV-serie jeg til nå har sett. Jeg forventet noe stort, men jeg klarte så vidt å komme meg gjennom den første sesongen. Dette er en ganske dårlig serie som som har dårlige historier, uinteressante karakterer og ikke minst ekle og dårlige mennesker.

Dialogen er stiv og svært dårlig skrevet, mange av skuespillerne er like stive som dialogen, det er bare grusomt å se en serie om ingenting, bare usympatiske drittsekker og horer som lever for dagen. Jeg har skrevet nok dritt om January Jones, men hun stjeler selvsagt showet. Hun har sikkert sugd en del kukker for å få roller, for hun er noe av det mest talentløse jeg har sett på en skjerm. Man ser tydelig at hun ikke har selvtillit heller når hun blunker og lukker øynene sine hver gang hun står ansikt til ansikt med en bedre og voksen skuespiller. Hun er som en liten forskremt jente uten personlighet, uten utstråling og uten talent. At hun ikke skjems! Jeg må også nevne Vincent Kartheiser, herregud, mannen er nesten i samme klasse som January Jones! Det høres ut som om han leser dialogen sin direkte fra arket, mannen representerer alt det dårlige jeg forbinder med Mad Men. Alison Brie som spiller kona til Vincent Kartheiser er like ille. Når de to utveksler dialog får jeg lyst til å slå av hele serien og rasere rommet. Peggy Olson er ikke mye å se på, og hun blir heller ikke penere når hun legger på seg noen ekstra kilo. Faen for en dum og ekkel rollefigur. Hun minner meg om en halvfeit gris der hun horer rundt og er så dum og naiv. Når vi snakker om horer kommer vi ikke utenom Joan Harris. Nok en forferdelig rollefigur som er skrevet så dårlig. Arbeidsdagen hennes handler om å vrikke på rompa mens hun gjør merkelige bevegelser med hodet. Hva faen er dette for en serie?

Jeg må dessverre fullføre Mad Men, men det vil bli en hard og lang reise. Er dette det beste som går på TV om dagen, da er det krise. Den første sesongen har ikke noe form for spenning eller dramatikk, det er null energi her, bare dårlig dialog og svært lite hendelser. Dette er drama på sitt verste egentlig, det er rart at så mange seere sluker agnet når Mad Men har så lite å fortelle og har så råtne og usympatiske rollefigurer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.