Visit my YouTube channel here.

Mad Men: Season 4 (2010)

Nedturen starter.

Jeg tror jeg brukte hele tre uker på å få sett ferdig den fjerde sesongen av Mad Men. Den tredje sesongen ga meg litt håp at serien ville bli mer interessant, men nå er tilbake i startgropen igjen der vi kun får servert dårlig drama og tomme rollefigurer. Mad Men er og forblir en kjedelig serie som kun lever på at handlingen finner sted på 60-tallet der klær, drikking og røyk er hovedingrediensene.

Underholdende er ikke et ord man forbinder med Mad Men. Jeg føler at jeg har drept mye av min serieglede etter å ha tvunget meg selv til å fullføre de fire første sesongene. Noe har død i meg, og det er denne seriens skyld. Så tomt og overfladisk, selv om mange mener det motsatte. Heldigvis hører jeg ikke på hva andre sier.

Mad Men kommer seg nesten aldri videre. Det som dreper serien er mangel på dramatikk, sympatiske rollefigurer og innhold. Jeg blir kvalm av å tenke på at det snart venter en femte sesong, nok en sesong uten at det skjer noe, det er jeg sikker på.

2 thoughts on “Mad Men: Season 4 (2010)”

  1. Med fare for å gjenta meg selv til det kjedsommelige….Når det finnes såpass mye bra kvalitet der ute, hvorfor i all verden bruke tid på å se 4 sesonger av Mad Men? Jeg ga meg etter 4 episoder og skal aldri se ett minutt mer av denne pretensiøse dritten. Du anmelder dette så jeg forstår at når du har begynt må du gjennom hele sesongen, men hvorfor i all verden gå igang med sesong 2 av denne dritten?

    1. Problemet er at jeg liker å fullføre det jeg har startet. Noen ganger blir det et problem, som her f.eks. Man vet jo aldri, serien kan jo ta seg opp.

      Se på Dexter, jeg hadde lyst til å ikke fullføre serien etter den sjette sesongen, men jeg har jo sett de alle sesongene, da må jeg fullføre også. Jeg er hard mot meg selv, uansett om jeg ser på film/TV eller i virkeligheten. Hater å gi opp noe, må bare kjøre løpet helt ut. Ingen skal komme å si at jeg gir opp lett her i livet. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.