Sons of Anarchy: Season 6 (2013)

sons of anarchy season 6

Nye problemer for SAMCRO.

Sons of Anarchy har blitt en vill serie som jeg fremdeles liker, men samtidig begynner jeg nå å bli litt lei da serien og handlingen blir veldig forutsigbar. Den siste episoden som skal sjokkere er beviset for nettopp det.

Denne sesongen er veldig ujevn, spesielt midtpartiet har noen svake episoder på rad og rekke. Nå er det vanskelig å ikke røpe noe, men den sjette sesongen vil for mye, den vil overraske for mye slik at det hele blir forutsigbart og litt dumt i lengden.

Se bare på når Chuck Norris dukker opp, dette er en helt vill karakter som erstatter June Stahl, som irriterte meg i flere sesonger. Alt han får tillatelse til, dvs. når han er i fengsel for å plage sentrale karakterer blir for dumt, spesielt da med fangevokterne som virkelig setter prikken over i-en i en absurd scene.

Nå er det ikke lenger noen karakterer jeg liker som er medlem av SAMCRO, den eneste karakteren jeg liker er Nero Padilla, spilt av Jimmy Smits. Han har i det minste en sjel, og jeg håper han blir en viktig og sentral brikke i den syvende og siste sesongen av Sons of Anarchy.

Kanskje det skulle ha blitt med seks sesonger, det er ikke mange karakterer igjen fra de første sesongene, så det har blitt veldig tynt i rekkene. Spesielt når man ser på hvor innholdsløse de nye medlemmene av SAMCRO er.

Sons of Anarchy klarer fremdeles å underholde, men denne serien blir bare dummere og dummere for hver sesong.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.