Visit my YouTube channel here.

The Big Bang Theory: Season 4 (2010)

Grunnmuren slår sprekker.

Nå har The Big Bang Theory begynt å miste sin sjarm, og hvem skal vi takke det for? Tre ekle damer som dessverre får nesten like mye skjermtid som nerdene. Damene dreper nok en serie som hadde massevis av sjarm hvis man selv er en liten nerd. Vi trenger ikke damer i denne type serier, de er kun til bryderi. Hadde de i det minste vært fine.

Vi blir sittende med to lite attraktive damer. En uten utstråling, og en som ønsker å være den kvinnelige utgaven av Sheldon Cooper. Vi har også en dame med stemmen til en dverg. Så har vi en indisk dame uten sjarm. Jeg hater indere som prater engelsk, det er nesten verre enn verdens styggeste språk, nemlig det thailandske språket. Så har vi Penny som har begynt å forfalle. Hun begynner å bli lubben og ser ganske kjørt ut.

Den fjerde sesongen er til nå den svakeste med svært få gode episoder. Selv ikke Sheldon Cooper klarer å redde denne sesongen fra middelmådigheten. Damene får for mye tid, de er ikke morsomme, pene eller interessante. De har null kjemi, og de er lite fine. Ingen i denne serien attraktive, så nå har vi en serie som kanskje kan matche The Sopranos i å ha de minst lite attraktive menneskene samlet i en og samme TV-serie.

The Big Bang Theory har blitt et offer for damer, dette lover ikke godt!

One thought on “The Big Bang Theory: Season 4 (2010)”

  1. Enig, her bruker de damene for å lage litt avveksling, for det kan fort bli litt mye gjentakende med bare 4 single nerder, dessverre er ikke manusforfatterne bedre enn at de må ta i bruk slike skitne tricks for å skape avvekslingen. Det eneste litt morsomme er at 3 karer som ALDRI ville fått seg dame har alle fast følge, han eneste som muligens ville fått seg litt, på tross av hans problemer med å snakke med damer er eneste single. Synd ikke manusforfatterne til Seinfeldt ble hyret inn etter sesong 3, de klarte (på tross av en del dårlige episoder) å holde en serie relativt fresh og morsom i 9 sesonger, på tross av at ALLE skuespillerne stinket (med untak av Jason Aleksander). Tenk hvor fantastisk hvis Larry David hadde fått leke seg med Dr. Cooper!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.