Visit my YouTube channel here.

The Big Bang Theory: Season 2 (2008)

Nerder.

Sesong 2 er litt bedre enn den første sesongen. Det er noen episoder som trekker ned, og noen godbiter som fikk frem smilet og latteren til undertegnede. Det er helt naturlig at en sesong som består av 23 episoder vil ha noen dårlige episoder.

Sheldon Cooper er den viktigste rollefiguren i serien. Etter den første sesongen klarte skaperne å etablere Sheldon Cooper på en god måte. Det tar litt tid før man vender seg til denne nevrotiske skruen, og når man først har gjort det er det ingen vei tilbake. Sheldon Cooper er en herlig, herlig type. På en fin andreplass kommer sexmaskinen Howard Wolowitz, denne ekle kloningen av Ben Stiller og Nicolas Cage. Mannen ser helt for jævlig ut der han sprader rundt i trange bukser og en hårsveis fra helvete. De to andre er ganske grå og kjedelige, spesielt vår indiske venn er helt ubrukelig. Han er bare irriterende, og hans klesstil ødelegger øynene mine. Men nå har ingen sagt at indere har god kleskode, og deres engelskuttalelse er kvalmende og lite sjarmerende. Leonard Hofstadter er bare ekkel som en nerd skal være. Han ligner på en lite pen kloning av Michael Douglas. Hans ekle bevegelser blir jeg skremt av, her lukter det en pedofil nerd lang vei.

Et steg opp fra den første sesongen. Episodene der Sheldon Cooper spiller andrefiolin er de svakeste, det er først når nevrotikeren får mye plass å bolte seg på at serien er i sitt ess.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: