Visit my YouTube channel here.

Halloween: Resurrection (2002)

Noen har planlagt å lage et reality show i huset til selveste Michael Myers. Vil de overleve?

Halloween: Resurrection ble den siste filmen i denne serien før Rob Zombie kom med sine to filmer.

En ting er sikkert, som en filmserie har aldri Halloween vært en kvalitetsserie. Spesielt den femte, sjette og Halloween: Resurrection er elendige filmer fra dypeste helvete.

Halloween: Resurrection er en kvalmende, dårlig film som ikke føles ut som en Halloween-film i det hele tatt. Jeg vet ikke hva dette skal forestille, men en Halloween-film er det ikke.

Halloween: Resurrection har en billig følelse, det oser 90-tallet av dette makkverket med elendige skuespillere, stygge klær og hele filmen føltes bare utdatert ut med tanke på fokuset på reality-TV, videokameraer og mobiltelefoner.

Selvfølgelig bryr man seg ikke om noen av disse karakterene i filmen. Det er en gjeng med tomme pappfigurer, og Michael Myers er ikke skremmende i det hele tatt. Skuespilleren som spiller ham er elendig, han går rart og han har ikke kroppspråket som man må ha når man spiller Michael Myers.

Så har vi den eminente Busta Rhymes, for en forferdelig overspilling vi er vitne til! Men det topper seg mot slutten når han tror han er med i en kampsportfilm og bruker kampsport mot selveste Michael Myers. For noe piss!

Er du ute etter kreative drap så vil Halloween: Resurrection skuffe deg stort. Drapene er så generiske at jeg felte en tåre. Det eneste man lærer er at Michael Myers liker å spise rotter, han har bodd i kjelleren i dette huset i rundt 20 år. Seriøst, dette er så flaut og dårlig!

Med unntak av den første, andre og syvende filmen i Halloween-serien, og kanskje den fjerde filmen, så har ingen av de andre filmene noe form for gjensynsverdi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.