Visit my YouTube channel here.

The Day He Arrives (2011)

the day he arrives

En filmregissør tar turen til Seoul for å besøke en gammel venn. Der treffer han gamle kjente, og han treffer nye mennesker han blir kjent med. Han faller for en pen kvinne som er vanskelig å lese, men hun er tydeligvis glad i eldre menn.

The Day He Arrives er en type film man setter seg ned for å se hvis man vil se en kort og naturlig film der det føles ut som om man sitter med vanlige mennesker som prater om livet og interesser mens de drikker og spiser god mat. Dette er helt vanlige mennesker som diskuterer fortid og nåtiden, og selvsagt blir det litt romanse her også.

Det er egentlig ikke så mye mer å si om The Day He Arrives, filmer som The Day He Arrives er vanskelig å skrive om da en film som som dette ikke har usympatiske karakterer, de føles menneskelige ut. Den er fin å sette på når man har fått nok av popcornfilmer og kunstfilmer. Dette er selvsagt ikke en film for alle, det er en type film for filmnerder som ser alt for mange filmer i løpet av ett år og som begynner å bli litt lei av generiske, bråkete filmer. Jeg begynner å bli gammel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.