Visit my YouTube channel here.

Crows Explode (2014)

crows explode

Nok et skoleår, nok en ny konge.

Crows Explode er altså den tredje filmen i Crows-serien. Men nå er det ikke Takashi Miike som er bak kameraet, det er faktisk Toshiaki Toyoda, en dyktig regissør som har laget filmer som Hanging Garden, 9 Souls og Blue Spring. Mange mener at Blue Spring er en av de beste og tøffeste skolefilmene som er laget, selv ble jeg litt skuffet over den filmen, men jeg kommer nok til å se den igjen.

Jeg elsker den første filmen, oppfølgeren ble jeg skuffet over da jeg følte det ble mye av det samme. Det blir dessverre veldig mye av det samme her i den tredje filmen også. Man merker at det ikke er Takashi Miike som er bak kameraet. Karakterene er kjedelige, jeg fant ikke noen kule karakterer her i det hele tatt, det er nesten helt utrolig.

Slåsskampene er kjedelig koreografert. Det er ikke en eneste slåsskamp som er imponerende eller spennende. Og spennende blir det heller ikke når karakterene føles veldig like ut. De forsøker å se kule ut, men til ingen nytte. Man lærer heller aldri karakterene særlig å kjenne, og jeg er heller ikke fan av den tidligere gangsteren som har hatt en rolle i alle tre filmene til nå. I denne filmen blir han en bilselger, og utover det så skjer det ikke mye med denne karakteren i det hele tatt og det gjenspeiler også de andre karakterene i filmen. Det er null utvikling, den eneste interessante karakteren er han som har blitt brannskadet på kroppen etter at hans motstander tente på han.

Crows Explode var en film jeg så veldig frem til, men dette ble en av de største asiatiske skuffelsene i 2014. Crows Explode er helt lik sine forgjengere, så hvorfor se den da du kan se den fantastiske originalen som fremdeles sparker hardt fra seg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.