Visit my YouTube channel here.

Clover (2014)

clover

En kvinne som jobber på et hotell blir forelsket i sjefen. Så dukker en mann fra fortiden opp, hun hadde et forhold med denne mannen i sine yngre dager. Hvordan vil dette ende, og bryr vi oss om det?

Clover er en kjedelig film. Karakterene er uinteressante, ingen av karakterene har noe kjemi og jeg brydde meg ikke om dem. De er så generisk og stive, det er ikke morsomt å se en film der du føler at du sakte men sikkert dør av kjedsomhet på grunn av karakterene, skuespillerne og historien.

Jeg hater når jeg setter meg ned og ser tomme, overfladiske filmer som Clover som ikke har sjarm eller hjerte. Clover føles ut som et dumt japansk dataspill, se bare på den idiotiske sjefen som ter seg som en robot fra Terminator-filmene. Historien er forferdelig, det samme kan man si om rolletolkningene som er kvalmende å se på.

Hvis jeg har lest korrekt ble Clover en suksess på kinoer i Japan. Seriøst, jeg skjønner ikke hvorfor Clover ble en kinosuksess, det må vel være at tenåringsjentene elsker mangan som filmen er basert på. Hvis du har noe som heter filmsmak og du ikke er en tenåring, vil du som undertegnede hate denne filmen så intenst. For et makkverk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.