Visit my YouTube channel here.

Mad Monkey Kung Fu (1979)

mad monkey kung fu

Monkey man!

En ung mann er lei av å se personer bli presset for penger av lokale bøller. Han møter en mann som er dyktig i kampsportstilen, monkey kung fu. Denne mannen har en fortid med lederen for bøllene, og han trener den unge mannen så han kan ta opp kampen mot bøllene i byen.

Mad Monkey Kung Fu har noen gode og kreative kamper, men historien er utrolig generisk. Hovedskurken er for det meste anonym, og de to heltene er to kjedelige karakterer man ikke bryr seg om.

Filmen er også for lang, spilletiden er på rundt 110 minutter, det er 20 minutter for mye. Det er ikke mye fremdrift å spore her, den unge mannen sloss mot de lokale bøllene flere ganger og han får juling. Etter en stund blir han trent opp av mannen som er ekspert i monkey kung fu. Og så må den unge mann sloss mot bøllene igjen, selvfølgelig klarer han å banke dem opp. Etter det må han og hans læremester sloss mot hovedskurken, som vi ikke ser så mye til før mot slutten av filmen.

Som du kan se er historien svak og generisk. Vi får se noen gode kampsekvenser i Mad Monkey Kung Fu, men filmen mangler gode karakterer med karisma. Karakterene i Mad Monkey Kung Fu er så tomme og kjedelige. Det som holder Mad Monkey Kung Fu flytende er kampscenene, og spesielt det avgjørende oppgjøret er det klasse over med veldig god koreografi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.