Visit my YouTube channel here.

The Monkey King (2014)

the monkey king

Demoner er ute etter makten i himmelen, og de forsøker å lure den forvirrede apekongen til å ta opp kampen mot de snille i himmelen.

The Monkey King er en film som har blitt slaktet av både kritikere og publikum. Jeg skjønner hvorfor, det som er synd er at regissør Pou-Soi Cheang ikke er en dårlig regissør, men her han laget en liten kalkun som er så dårlig at jeg faktisk lot meg underholde. Det trodde jeg ikke skulle skje.

Selve karakteren The Monkey King synes jeg er en interessant karakterer. Men det beste hadde nok vært å fått en person som Andy Serkis til å spille apekongen, da med hjelp av CGI. For i Donnie Yens skikkelse blir det rett og slett for dumt og fjollete å se på. Det blir etter ganske kort tid veldig slitsomt, jeg klarte ikke å ta denne skikkelsen særlig seriøst når en skuespiller som Donnie Yen får frie tøyler. Jeg ble flau over å se en tøffing som Donnie Yen imitere en sinnsforvirret ape, han har heller ikke skuespillertalentet til å gjøre det. Heldigvis slåss han bedre, og det er en god del actionsekvenser i filmen.

Så har vi de grusomme dataeffektene som tok meg tilbake til åttitallet. Det er utrolig at det er mulig å lage så dårlig dataeffekter i den tid vi lever i. Det er greit at kineserne er noen tiår etter Hollywood, men dataeffektene i The Monkey King holder ikke mål. Visuelt er dette en grisestygg film som jeg fikk vondt i øynene av.

The Monkey King viser hva som er og blir galt når kineserne får for mye penger å leke med. Det blir kaos og styggdom. Hadde jeg ikke visst bedre, så kunne jeg ha trodd at the Joker hadde regissert filmen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: