Visit my YouTube channel here.

Kung Fu Hustle (2004) (Ny anmeldelse)

kung fu hustle sc

All I want is to kill you, or be killed by you.

Her finner du min gamle anmeldelse av Kung Fu Hustle (2004)

Nå har jeg sett Kung Fu Hustle sikkert fire ganger, og jeg blir mer og mer imponert over detaljene, kampkoreografien, skuespillerne og hvor jævla lekker filmen ser ut. Her har vi klart en av 00-tallets viktigste filmer som har sin særegne stil. Jeg tror ikke Stephen Chow har fått nok skryt av hvor visuelt lekker og detaljert filmen er, og hvor stødig og leken han er med kameraet.

Kung Fu Hustle er kjennetegnet på det som kan kalles originalt og nyskapende. Selv om Stephen Chow låner veldig mye fra andre kampsportfilmer, skaper han en helt ny opplevelse jeg aldri har opplevd før.

For en film, for en filmskaper, Stephen Chow tupper Ang Lee i ræva og ut i verdensrommet, og der kan Ang Lee bli, for Kung Fu Hustle grisebanker Crouching Tiger, Hidden Dragon!

Skal en person fra vesten som ikke er kjent med asiatiske kampsportfilmer se en av disse filmene, sett på Kung Fu Hustle. Crouching Tiger, Hidden Dragon er ikke en dårlig film, men Ang Lee er en pompøs type som nok har veldig høye tanker om seg selv. Stephen Chow er tvert det motsatte, denne mannen er morsom og sjarmerende, og filmene gjenspeiler hans personlighet. Løs og ledig mot en anspent mann som sikker ikke slipper en fjert når han driter, valget er ikke vanskelig.

10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.