Visit my YouTube channel here.

Kung Fu Hustle (2004)

kung fu hustle sc

All I want is to kill you, or be killed by you.

Her finner du min nye anmeldelse av Kung Fu Hustle (2004)

Etter suksessen med Shaolin Soccer er Stephen Chow tilbake med Kung Fu Hustle. Igjen klarer mannen å lage enda en film som gjør det bra utenfor Asia! Vi følger Sing fra å være en dårlig gangster, til å bli en kung fu-mester.

Som vanlig i en Stephen Chow-film finner vi de merkeligste karakterer, og humoren er her i kjent Stephen Chow-stil. Kung Fu Hustle er ikke like morsom som Shaolin Soccer, men det prøver den egentlig ikke heller å være. Kung Fu Hustle er Stephen Chows hyllest til kung fu-filmer. Og for en hyllest!

Kampsekvensene i filmen er veldig bra laget. Stephen Chow har fått mer penger til effekter. Det merkes i den siste slåsskampen mot The Beast og de to blinde personene. Jeg må trekke frem Road Runner-scenen som er hysterisk morsom. Kan denne mannen bli morsommere? Ja, ta Bruce Lee-scenen i bilen. Fantastisk!

For dere som har sett Shaolin Soccer, så vet dere godt hva dere går til. Her får dere de villeste og mest originale karakterer vi har mnøtt på lenge, og man kan ikke annet enn å bli glad i dem. For noen typer, for å si det mildt!

10

One thought on “Kung Fu Hustle (2004)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.