Visit my YouTube channel here.

Spiritual Kung-Fu (1978)

Fem idioter.

Fy faen, Spiritual Kung-Fu suger så jævlig! Lo Wei skjønte etter at Jackie Chan hadde medvirket i to filmer som satset på kampsport og komedie, at kanskje Jackie Chan ikke var den nye Bruce Lee, men noe helt annet. Idioten skjønte det altfor sent, for toget hadde gått og Jackie Chan takket for samarbeidet året etter. Ikke for sent!

Spiritual Kung-Fu kostet sikkert 15 kroner å lage. Her har vi fem gjenferd ikledd røde parykker og stillongs. Lo Wei forsøker seg på komedie, og det viser seg at mannen ikke eier humor. Ikke har han talent, men at han ikke forstår humor var noe nytt. Jævla idiot!

Koreografien er elendig. Jackie Chan har jeg aldri sett dårligere i en kampsituasjon. Lo Wei er ikke en god regissør eller manusforfatter, men selv dette er lavmål for denne drittsekken. Det skjer ingenting, og når James Tien er en av de sterkeste motstanderne til Jackie Chan, da vet man at kampsekvensene vil stinke sur susp. James Tien er ikke særlig dyktig, han er kjedelig og får alle motstandere til å bli like kjedelige som han selv. Æsj!

En film som får opp blodtrykket, den har ikke en eneste positiv side, alt er bare råttent. Selv en hardbarket Jackie Chan-fan gjør seg selv en tjeneste med å ikke se dette makkverket. Det er flaut å innrømme at man har sett dette skvipet tre ganger. De to første gangene ble jeg litt sjarmert, nå våknet jeg heldigvis opp, for dette er en katastrofe av en såkalt film!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.