Visit my YouTube channel here.

Surviving the Game (1994)

You know why we’re gonna find you Mason? Cause I can smell your stinkin’ ass from here.

Rollelisten er fin, det skal Surviving the Game ha. Men utover det er det ingenting positivt å si om filmen. Ice-T er en elendig skuespiller, det er ikke mer å si om den saken.

Det som lokket meg til filmen var selvsagt Rutger Hauer, Gary Busey, John C. McGinley og F. Murray Abraham. Ikke ofte man finner så mange og kjente skurkefjes i en og samme film. De hygger seg, men filmen byr ikke på noen minneverdige scener som man vil huske i ettertid. Eneste jeg vil huske er Ice-T. Skal man virkelig ta ham seriøst der han løper rundt som en forvirret uteligger med rastafletter? Skal man det? For en dust!

Se heller Hard Target, det er en film som har stil og ekte kuleballet med Jean-Claude Van Damme i stramme olabukser og hockeysveis. Surviving the Game har dessverre et elendig manus som forsøker å ha glimt i øyet, men misslykkes helt. Budsjettet var nok for lavt, pengene ble brukt på å leie inn skuespillere, de glemte rett og slett at det skulle lages en actionfilm med velkoreograferte actionsekvenser. Eksplosjoner får man, det er alt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.