Visit my YouTube channel here.

Ed Wood (1994)

This story’s gonna grab people. It’s about this guy, he’s crazy about this girl, but he likes to wear dresses. Should he tell her? Should he not tell her? He’s torn, Georgie. This is drama.

Jeg kan ikke si at jeg vet så mye om Edward D. Wood, Jr. Eneste jeg har fått med meg er at Plan 9 from Outer Space skal være en helt forferdelig film, og at Edward D. Wood, Jr skal være tidenes verste regissør. Etter å ha sett denne filmen om Edward D. Wood, Jr, fikk jeg faktisk lyst til å se filmene denne patetiske filmskaperen lagde i sin tid.

Ed Wood er dessverre basert på sanne hendelser. Regissør er Tim Burton, og i hovedrollene finner vi Johnny Depp og Martin Landau. Johnny Depp gjør etter min mening en av sine beste rolletolkninger som den eksentriske og elendige filmskaperen Edward D. Wood, Jr. Nå vet jeg ingenting om denne filmskaperen, og jeg følte aldri Tim Burton ga meg svaret jeg var ute etter. Hva feilte det Edward D. Wood, Jr? Hvorfor var det så vanskelig for Ed Wood å innse at han var en elendig filmskaper. Var han bare litt gal i hodet? Han virket sympatisk i filmen, men noen burde ha stoppet mannen!

Ed Wood er en interessant film om en filmskaper jeg selv ikke har noe kjennskap til. Som filmskaper blir vi godt kjent med Edward D. Wood, Jr, men jeg ville dypere under huden på denne idioten. Selv om mannen er en gal villmann, er han sjarmerende i Ed Wood. Og for en gjeng med venner karen hadde!

En velspilt film, og absolutt en av Tim Burtons beste filmer. Jeg er veldig nysgjerrig på filmene til Edward D. Wood, Jr. Men jeg tror jeg glatt kan avstå fra å se dem, tror jeg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.