Visit my YouTube channel here.

Triangle (2009)

En båttur til helvete.

Triangle virket spennende på papiret. Traileren var lovende, men filmen klarte aldri å følge opp. Vi følger en gruppe venner som skal ta seg en liten båttur, men etter en storm er båten iferd med å synke. Heldigvis dukker det opp et stort skip, og de klarer å komme seg ombord. Men det er ingen mennesker å spore ombord skipet, de er helt alene. De tar ikke lang tid før det dukker opp en person med hette over hodet, og den personen har ikke edle hensikter.

Midtveis i filmen skjønte jeg hva som foregikk. Dette har jeg sett i andre filmer, spesielt husker jeg godt Hellraiser: Inferno. Det er veldig mange likheter her, bare at det virket som en stund at Triangle lekte med tidsreise. Jeg trodde jeg satt å så på Timecrimes igjen, for det er mange likheter å spore. Triangle er en blanding av Hellraiser: Inferno og Timecrimes, bare at den er dårligere totalt sett.

Problemet med Triangle er skuespillerne som er elendige. Melissa George som spiller den sentrale rollen kunne godt ha tatt på seg flere klesplagg, for hun er skikkelig bleik og ikke mye å se på. Filmen er spennende og interessant når de kommer seg ombord på det store skipet. Men etter at den første hendelsen repeteres flere ganger, da kjente jeg at spenningen ble borte, og jeg kjedet meg. Mer variasjon, og mer oppbygging hadde hjulpet mye. Triangle pøser plutselig på med hendelser man burde ha ventet med lengre ut i filmen. All spenning forsvinner i løpet av noen få minutter.

Triangle var en skuffelse som henter sine ideer fra de to ovennevnte filmene, men som ikke klarer å levere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.