Visit my YouTube channel here.

Valhalla Rising (2009)

Reisen til Valhalla.

Valhalla Rising var ikke som forventet. Jeg forventet en eksplosiv film, ikke en kunstfilm der Nicolas Winding Refn tydeligvis henter inspirasjon fra Terrence Malick og The New World, bare med en viking fra helvete uten personlighet i førersetet.

Jeg var ikke i humør til å se en film som Valhalla Rising, feil film til feil tid. Den ga meg ingenting, jeg hater de fleste kunstfilmer som jeg ikke klarer å relatere til. Det beste med filmen er den visuelle stilen og filmmusikken, der er det driv. Men rollefigurene er så kjedelige, jeg fant ikke mye å relatere til, derfor ble filmen for min del mislykket. Jeg følte absolutt ingenting, ikke ble jeg engasjert, ikke brydde jeg meg om noe som helst.

Mads Mikkelsen er solid, det er mer vanskelig enn folk tror å ikke si noe i det hele tatt. Han spiller godt, han ser skremmende ut, bare så synd at filmen er så lite givende. Underholde gjør den ikke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.