Visit my YouTube channel here.

The Hudsucker Proxy (1994)

the-hudsucker-proxy

En idiot blir president for et stort konsern. Grunnen til at han har blitt president er at styret for konsernet ikke vil at vanlige folk kan kjøpe opp aksjer etter at den forrige presidenten tok sitt eget liv. Hvor lenge vil han sitte som sjef for dette konsernet?

The Hudsucker Proxy er ikke en av de beste filmene som Coen-brødrene har regissert. Filmen er leken, men veldig fjollete og eksentrisk.

Jeg kan ikke si at jeg likte karakterene. De blir for ville, humoren fungerer ikke og jeg skjønner ikke hvorfor en skuespillerinne som Jennifer Jason Leigh fikk en karriere. Hun er elendig i The Hudsucker Proxy, nå har ikke jeg sett alle filmene hun har medvirket i, men etter The Breakfast Club har hun aldri imponert meg. Hennes karakter og hennes rolletolkning er fryktelig irriterende i lengden, måten hun pratet på fungerer ikke, munnen hennes er som et maskingevær som aldri går tom for kuler.

Jeg fant ikke så mye interessant med karakterene i filmen. Filmen har litt sjarm, for all del, men jeg forventet mer enn dette. Det man sitter igjen med til slutt er en idiot som styrer et stort konsern. Det er vel alt filmen har å si, at noen ganger trenger man en sjanse til å rette opp tidligere feil, slik er livet dere. Eller så er det mulig at jeg ikke skjønte filmen i det hele tatt, ikke at jeg bryr meg heller!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.