Visit my YouTube channel here.

Moving (1993)

moving

Vi følger en ung jente som har to foreldre som skal skille seg. Det takler ikke den unge jenta så bra, hun havner stadig i trøbbel, både på skolen og hjemme.

Moving er en veldig sjarmerende og varm film den første timen. Vi følger en ung jente og hennes foreldre, foreldrene skal skille seg og jenta som er full av energi og livsgnist får en negativ reaksjon etter en kort tid.

Jeg likte virkelig Moving, men så tar moren og datteren en liten ferietur, denne akten er ganske svak. Jenta rømmer, og hun møter et eldre ektepar og mimrer tilbake til fortiden. Dette er ikke så interessant, for dette er en jente full av liv og energi. Jeg likte denne jenta, hun har personlighet og hun er direkte når hun kommuniserer med andre. Men når de ankommer feriestedet, så kveler filmen energien helt ut av jenta.

Det er synd at den siste akten var så skuffende og kjedelig. Skuespilleren som spiller den lille jenta er fantastisk, hennes navn er Tomoko Tabata, jeg har sett henne i andre filmer også. Dette er en av de beste rolletolkningene jeg har sett av en yngre skuespiller. Det foregår så mye i hodet til denne jenta, og skuespilleren får ut alt på en overbevisende måte. Dette er en fantastisk rolletolkning av en ung jente altså!

Moving er i det minste verdt å se pga. Tomoko Tabata, som leverer en fantastisk rolletolkning det lukter klasse av.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.