Visit my YouTube channel here.

The Woman in Black (1989)

En sint kvinne i sort.

The Woman in Black har jeg hørt og lest mye positivt om. Filmen skuffet ikke, dette er en film som først og fremst spiller på atmosfæren. Kvinnen i sort ser vi ikke mye til, men når hun først dukker opp i en scene jeg alltid vil huske, skremmer hun de fleste. For en ekkel, gammel dame!

Jeg elsker denne type filmer som kryper godt under huden og som aldri gir meg fred. Det er en liten ting som ødelegger stemningen, det er når en liten unge begynner å prate. Jeg hater denne type unger i filmer, de er slitsomme og lite skumle. Samtidig er protagonisten en feiging. Han får nervøst sammenbrudd, han tar ikke opp kampen, og det er skuffende når det er en mann vi snakker om. Hadde det vært undertegnede hadde jeg gått opp til kvinnen i sort og gitt henne en uppercut.

En atmosfærisk film det ikke finnes mange av.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.