Visit my YouTube channel here.

A Slith-Mouthed Woman (2007)

Er jeg pen?

Denne filmen er basert på en gammel legende om en kvinne som var utro og fikk ansiktet skåret opp fra munnen og helt opp til ørene av sin mann. Snill mann altså.

A Slit-Mouthed Woman var ikke akkurat det store høydepunktet, men den hadde sine små øyeblikk. Vi har den kvinnelige Kakihara (Ichi the Killer), som dreper sine ofre med sin store saks. Der de fleste grøssere foregår på natta og i mørket, dukker denne kvinnen opp midt på lyse dagen. Utseendet på denne kvinnen er skremmende, der kan man ikke klage. Noen av scenene er ganske ekle, selv om man ikke ser alt i nærbilder. Men man ser for seg bildene i hodet, og det er godt nok her.

Selve historien blir mer og mer fjollete underveis, og måten filmen slutter på var ikke overraskende. Den kunne spart seg for den tullete og standard slutten som man har sett i så mange andre filmer. Filmen mangler en skikkelig bakgrunnshistorie, og måten ofrene nesten ikke forsvarer seg på er utrolig dumt å se på.

En film som kunne ha vært så mye bedre hvis man hadde satset på en skikkelig god bakgrunnshistorie og fått fjernet de tafatte ofrene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.