Wonder Woman (2009)

wonder-woman

Princess Diana må stoppe den onde Ares når han rømmer og er ute etter å lage helvete på jord. Med seg har hun en mannejævel som hun skal bringe tilbake til sivilisasjonen, og underveis får hun faktisk følelser for den onde mannejævelen som setter pris på puppekvinner og tau.

Wonder Woman er en grei film som har nok av action, litt drama og jeg synes superkvinnene fra Amazonas er ganske interessante. Noen mener at de har gått ut på dato, jeg synes det hadde vært interessant og sett en påkostet spillefilm med ekte mennesker i hovedrollene, for det her er et av de mer interessante DC-universene jeg har besøkt til nå. Og nå viser det seg at det vil komme en spillefilm neste år, 2017. Det blir spennende!

Joda, de er litt gammeldagse, men noen hadde sikkert fått puppekvinnene til å funke nå om dagen også. Veltrente damer med store pupper, noen menn trenger ikke noe mer enn det.

Etter skuffelsen med Batman: Gotham Knight, så var i det minste Wonder Woman et lite steg opp på kvalitetsskalaen. Batman er i grunn en ganske kjedelig type har jeg funnet ut, det er jo skurkene som stjeler showet, mens Wonder Woman og hennes puppehær klarer å stå på egne bein, eller skal vi si pupper?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.