Visit my YouTube channel here.

I, Madman (1989)

i-madman

En leseglade kvinne som liker å lese litt snuskete bøker, er ute etter en spesiell bok. Hun finner denne boka, problemet er bare at morderen i boka blir til virkelighet og han starter å drepe en etter en helt etter boka. Nå må hun få stoppet ham, samtidig må hun overbevise sin kjæreste som er politimann at hun vet hvem morderen er uten å virke helt gal.

I, Madman er en grei film, den er verken knallgod eller knalldårlig. Det er en smal film, skuespillerne er for det meste dårlige, spesielt kvinnen som spiller protagonisten er jo helt grusom. Se bare på når hun er skremt og truet på livet, for en fantastisk rolletolkning hun leverer!

Dessverre er skurken mer komisk enn morsom. Han er ikke skremmende, filmen forsøker å skape en trykkende atmosfære når han dukker opp, men det eneste som skjedde var at jeg lo godt. Han er en løpende klovn, det er ikke noe skummelt med en karakter som dette.

I, Madman føles ut som en veldig billig utgave av Stephen Kings, The Dark Half. Den greier i det minste å underholde med at den er veldig latterlig til tider, spesielt med den elendige skuespilleren og den ikke skumle morderen . Filmen er heller ikke særlig grafisk, den viser noen nærbilder av enkelte personer som har blitt drept av denne gærningen, men igjen er det ikke noe spesielt å hente på det punktet.

Slutten henger ikke på greip, den kom ut av intet og var ikke tilfredsstillende i det hele tatt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.