Visit my YouTube channel here.

The To Do List (2013)

the to do list

Vi følger en jente som ikke har hatt samleie før. Men før hun begynner på college bestemmer hun seg for å lage en liste som bygger opp til hennes første samleie med en annen gutt. Målet er å ha samleie før hun begynner på college.

Sexkomedier finnes det veldig mange av. Noen av dem skiller seg ut i mengden, mens andre går rett i glemmeboken.

The To Do List er en film som balanserer på en tynn line. Men heldigvis så faller den ikke av linen, den klarer å klamre seg fast slik at dette blir en lett og grei filmopplevelse, spesielt hvis man liker sjangeren.

Filmen er selvsagt litt grisete, den blir en slags jenteutgave av American Pie. Forskjellen er at jenta vi følger i denne filmen har hjernen, men hun er ikke så flink med det motsatte kjønn. Derfor setter hun opp listen der hun gjør det meste av ting andre har gjort før henne. Men har hun virkelig en hjerne?

Karakterene i filmen har kun sin ene funksjon uten at man begynner å like dem. På det punktet er American Pie-filmene mye bedre der man i det minste lærer karakterene litt å kjenne. Det gjør man aldri i The To Do List.

Den første halvdelen er klart den beste når protagonisten utforsker forskjellige ting som har med sex å gjøre. Men mot slutten så gjør filmen den store tabben når den får protagonisten til å plutselig tenke på hva hun holder på med. Det er ikke bare henne, det er noen andre karakterer her som plutselig begynner å tenke på livet og veien videre. Dette er ikke interessant i det hele tatt, det fungerer ikke særlig godt da ingen av karakterene har brukt hjernecellene, plutselig så finner The To Do List ut at den skal få karakterene til å tenke litt.

The To Do List er en dum film som i det minste klarer å underholde litt. Men det tullet mot slutten burde den har spart seg for da ingen av karakterene viste tendenser til å ha flere hjerneceller enn den ene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.