Visit my YouTube channel here.

Kill List (2011)

Hva skjer?

Kill List var en interessant og forstyrrende filmopplevelse. Volden er grafisk og rå, atmosfæren er mørk og ekkel kombinert med filmmusikken som setter tonen. Dette er ikke en vanlig leiemorderfilm, hva Kill List er vet jeg ikke, jeg fikk følelsen av å være i et sykt sinn som har mistet virkelighetsoppfatningen. Starten av filmen er genial med tilsynelatende vanlige familieproblemer der vi ikke vet hva far i huset har gjort. Man ser at han er glad i sønnen, og han blir skuffet når sønnen er skuffet over farens situasjon.

Dette er en film som må sees flere ganger, for filmen er god, selv om jeg ikke skjønte hva som foregikk. Det blir mye synsing, og det er bare positivt når en må bruke de små grå. Kill List gir deg ikke så mange svar på hva som egentlig skjer. Det er først når det siste drapet skal begåes at filmen forandrer seg helt. Hva er det som foregår?

En spennende og brutal film med gode skuespillere og ingen helter. Kill List er ikke en vanlig leiemorderfilm, det er sikkert og visst. Men jeg likte ikke slutten, det passet ikke inn i det hele tatt. Før det er Kill List en spennende og ubehagelig film som grep tak i meg og lot meg ikke puste, helt til det siste drapet, da gispet jeg ikke lenger etter pusten, jeg ble bare skuffet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.