Visit my YouTube channel here.

The Incredible Burt Wonderstone (2013)

the incredible burt wonderstone

To tryllekunstnere som er bestevenner og forretningspartnerer begynner å bli utbrente etter mange år på scenen. Samtidig dukker det opp en ny og utradisjonell tryllekunstner som stjeler showet og oppmerksomheten. Dette er begynnelsen på nedturen og starten på et nytt liv for de to tryllekunstnerne, spesielt lederen som er en selvopptatt og blåst mann.

The Incredible Burt Wonderstone ble en fiasko på kino, og det forstår jeg godt. Dette er en enkel film med enkel humor og for det meste ufordragelige karakterer. Karakterene lærer egentlig ikke så mye når rulleteksten dukker opp på skjermen. Og når jeg ikke heller liker tryllekunstnere, de er bare ekle, så fant jeg ikke mye positivt å gripe tak i.

Jeg lo kanskje en gang, men utover det så ville jeg bare at filmen skulle bli ferdig slik at jeg slapp å se de idiotiske karakterene som virkelig ikke har et vinnende vesen i seg. De er så hule, tomme og ufordragelige.

The Incredible Burt Wonderstone kan man si er en dårlig kopi av Dumb & Dumber, bare med tryllekunstnere som er helt blottet for sjarm.

2 thoughts on “The Incredible Burt Wonderstone (2013)”

  1. Den er bedre enn Now you see me now you don’t eller hva den hette… 3 var nå en litt ekstrem karakter da… personlig synes jeg ikke dumb and dumber er bedre, jim carrey er bedre i denne… han var morsom da han kom men jeg ble fort lei av den typen komedie… ting jeg synes var sjarmerende på 90-tallet finner jeg irriterende nå og trass det så likte jeg faktisk denne filmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.