Visit my YouTube channel here.

Admission (2013)

admission

Vi følger en kvinne som jobber for universitet Princeton. Hun er en av de ansatte som bestemmer hvem som vil bli tatt opp som student på denne fisefine skolen. Så en dag dukker det opp en mann som har noe å fortelle henne. Det viser seg at mannen driver sin egen skole, og en av elevene er hennes sønn som hun aldri har møtt. Det viser seg at han er ganske smart, så hun anbefaler ham å legge inn en søknad hos Princeton. Det gjør han, og når gjør hun alt for at han skal få en plass på dette universitet.

Admission ble en fiasko på kino, og etter å ha sett filmen så skjønner jeg hvorfor. Det største problemet er ikke bare manuset, det er Tina Fey som har hovedrollen. Hun er en av de verste skuespillerne jeg har sett, hun ødelegger hver eneste film hun er med i. Greit at filmene hun har medvirket i ikke har de beste manusene, men hun er bare helt grusom i alle roller jeg har sett henne i. Hun har null utstråling, hun er ikke pen og hun er eller ikke morsom. Hun har et tomt ansikt som jeg lyst til å plante knyttneven min i så mange ganger at man vil for alltid slippe å se hennes tomme ansikt. Hun har jo for faen meg ikke en sjel!

På grunn av av den elendige Tina Fey, blir dette en film man helst vil glemme mens man ser filmen. Historien er ganske dårlig og uinteressant, karakterene er innholdsløse og hele filmen er like energiløs og tom som Tina Fey. Admission forsøker å sjarmere med enkel humor, men karakterene er så kjedelige og manuset er så slapt at man bare venter på at jævelskapet skal bli ferdig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggere liker dette: