Visit my YouTube channel here.

Grudge Match (2013)

grudge match

To gamle rivaler møtes igjen i bokseringen 30 år etter deres siste kamp. De hatet hverandre da, det gjør de fremdeles.

Det er ikke noe nytt at Hollywood og mange andre filmland har gått tomme for nye ideer. Med Grudge Match skraper man bunnen av kisten når man putter Sylvester Stallone og Robert De Niro i en boksering. Det kunne kanskje ha fungert på åttitallet når de var yngre og fremdeles surfet på en stor bølge etter Rocky-filmene og Raging Bull. Nå er det bare trist å se på to trøtte menn med merkelige kropper denge løs på hverandre. Hva i alle dager har skjedd med brystkassen til Sylvester Stallone?

Grudge Match er en slitsom film med dårlig humor og lite sjarmerende karakterer. Dette er nok en film som forsøker å sjarmere med tull og tøys, men det funker bare ikke. Selvsagt dukker det også opp en småfrekk drittunge som kan dra en viss plass, nemlig til helvete!

Det er heller ikke mye boksing vi ser. Den store kampen er dårlig koreografert, den blir rett og slett kjedelig. Det er ikke noe nerve eller drama her, Grudge Match har ikke noe nytt å tilby som vi ikke har sett fra før. Det blir mye kliss, svært lite innhold, en film for alle i familien, selv små jævelunger.

Ikke ødelegg de gode, gamle minnene du har etter Rocky og Raging Bull, Grudge Match grenser til makkverk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.